Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (20/01)

Bergen op Zoom, dinsdag 20 januari 2004

Hond vergiftigd

WOENSDRECHT: Een 50 jarige inwoonster van Hoogerheide heeft maandag aangifte gedaan van dierenmishandeling. De hond van de vrouw was op dinsdag 13 januari, na een wandeling door de Woensdrechtse polders, ziek geworden na het eten van een stuk vlees dat op een akkerland lag. Ondanks dat direct een dierenarts werd ingeschakeld kon het overlijden van de hond niet voorkomen worden. De politie heeft het stuk vlees voor nader onderzoek inbeslaggenomen.

Politie houdt tweede verdachte autodiefstal aan

ZEGGE: Naar aanleiding van een door de politie ingesteld onderzoek is dinsdagochtend een 34-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan autodiefstal en het tanken zonder te betalen. Zondagnacht werd al een 33-jarige inwoner van Zegge op heterdaad aangehouden voor diefstal van de auto die eerder die nacht was gestolen vanuit de Hoefstraat in Zegge. Tevens was met deze auto getankt zonder te betalen. De verdachten zijn inmiddels inverzekering gesteld en worden donderdag voorgeleid voor de rechter-commissaris in Breda.

Man verdacht van incest

HALDERBERGE: Een 54-jarige inwoner van de gemeente Halderberge is maandag door de politie aangehouden op verdenking van incest. De man zou zich schuldig hebben gemaakt aan het plegen van seksuele handelingen met twee van zijn minderjarige kinderen. De zaak was onlangs aan het licht gekomen doordat de moeder van het gezin aangifte had gedaan bij de politie. Die heeft vervolgens het onderzoek opgestart wat uiteindelijk heeft geleid tot de aanhouding van de verdachte.
De seksuele handelingen zouden hebben plaatsgevonden in de jaren 1995 tot en met 2003.
De man is in verzekering gesteld en heeft inmiddels bekend.

Bron: Nicolette Bovenhorst