AXA Verzekeringen

Decemberactie AXA WoonVrij Hypotheken groot succes

20 januari 2004

AXA WoonVrij Hypotheken heeft op een fantastische wijze het jaar uitgeluid. De decemberactie met een rentekorting van 0,15% die via een sinterklaasgedicht en chocola bij onze WoonVrij relaties op ludieke wijze onder de aandacht werd gebracht, is zeer enthousiast door de hypotheekadviseurs opgepakt.

Er is tijdens deze actie voor 40 miljoen euro aan WoonVrij hypotheekoffertes aangevraagd. Dit is 100% meer dan de 20 miljoen euro waar vooraf vanuit werd gegaan. Daarbij zijn alle offertes binnen 24 uur verwerkt zodat het serviceniveau op de WoonVrij Desk overeind bleef ondanks de extra werkdruk. Kortom, AXA kijkt terug op een prima actie.

WoonVrij

Onder WoonVrij (introductie mei 2003) biedt AXA leven-, beleggings- en aflossingsvrije hypotheken aan. Dit jaar volgt nog een hybride hypotheek. AXA kiest binnen WoonVrij duidelijk voor veiligheid en zekerheid. Klanten krijgen bijvoorbeeld korting op de rente van 0,1 procent wanneer een belangrijk deel van de lening wordt gedekt door vermogensopbouw. Een korting van 0,1 procent is ook te verdienen als de klant een koopsom voor een arbeidsongeschiktheidsdekking of een WW in de hypotheek meeneemt.

Service

Speciaal voor WoonVrij Hypotheken is IKS Hypotheken opgericht. IKS is een dochteronderneming (100%) van NIB Capital en treedt op als exclusieve geldverstrekker voor AXA's WoonVrij Hypotheken. Voor wat betreft de backoffice is AXA een samenwerking aangegaan met Quion, de grootste onafhankelijke hypotheekservicer van Nederland. Met Quion is binnen AXA onder meer een speciale WoonVrij Hypotheekdesk opgezet, waarmee een optimale service is gewaarborgd. Zo heeft de adviseur bijvoorbeeld de offerte binnen één dag in huis.