BedrijfsautoRAI

20-01-2004

Ter Linden neemt eerste DAF FTM in ontvangst

Onlangs heeft de firma Ter Linden een nieuwe DAF FTM in gebruik genomen. De overhandiging van de DAF FTM was een primeur. De DAF FTM is namelijk een 4-as trekker tripple, een DAF voor het zwaarste werk.

Roland en Rex ter Linden waren dan ook bijzonder verheugd toen zij de sleutels van deze krachtpatser in ontvangst namen uit handen van Lou van Rekum van Cosmo Trucks Doetinchem.

Uitzonderlijk vervoer als kernactiviteit
In 1967 startte de familie Ter Linden een takel- en bergingsbedrijf op de plek waar ook het huidige bedrijf is gevestigd. Men begon als bergingsbedrijf maar inmiddels is Ter Linden een voornaam speler op de markt van het uitzonderlijk vervoer. Geen vracht te groot of Ter Linden vervoert het door geheel Europa. Het vervoeren van windmolens is daarvan een goed voorbeeld. Roland, Rex en Chantal, die het bedrijf hebben overgenomen van hun vader en moeder, vertellen dat ze eigenlijk per ongeluk in het uitzonderlijk vervoer zijn gerold. Rex: We zijn er in gegroeid. Klanten vragen ons voor speciale opdrachten en wij bieden hen een passende oplossing. Niets is ons te gek, zolang het maar verantwoord en veilig kan worden vervoerd.

DAF: een vaste waarde voor uitzonderlijk vervoer Op het terrein van de firma Ter Linden zien we louter DAF trucks. Roland: Dat is ook gegroeid. In al die jaren is gebleken dat DAF trucks kan leveren die voldoen aan de wensen die we hebben ten aanzien van het vervoeren van zware materialen. Bovendien onderhouden we een heel goede relatie met de DAF-dealer Cosmo Trucks in Doetinchem. Hen mogen we gerust onze huis dealer noemen. Al vele jaren adviseren zij ons bij de meest uiteenlopende vervoersvraagstukken. Bovendien zijn zij in staat gebleken ons een absoluut unieke DAF FTM te leveren. Als eerste in Nederland rijden we dadelijk met deze krachtpatser over de Nederlandse en Europese wegen. Dat is toch wel iets waar wij trots op zijn. Je hebt natuurlijk niet elke dag zon prachtige en ook nog eens unieke wagen voor de deur staan.