Politie Drenthe

Dinsdagmiddag 20-01-04

Assen 20-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Diefstal mini motoren

HOOGERSMILDE - Een 20-jarige inwoner van Hoogersmilde deed dinsdagmorgen aangifte van diefstal van twee mini motoren. De motoren zjin in de nacht van maandag op dinsdag weggenomen uit een schuur aan de Rijksweg. Inbrekers zijn de schuur binnengekomen door de deuren te forceren. De motoren wegen ongeveer 25 kg per stuk, hebben een cilinder inhoud van 40 cc, zijn grijs/blauw en blauw/geel. Het motorblok is van het merk Polini. Het schadebedrag is nog onbekend.

Rijden zonder gordel
ROLDE - De politie heeft dinsdagmorgen omstreeks 11.00 uur aan de Asserstraat een 35-jarige man uit Coevorden aangehouden. De verdachte reed zonder gordel. Bij navraag bleek dat de man de personenauto bestuurderde, terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Maan aangehouden wegens bedreiging
EMMEN - Een 27-jarige inwoner van Emmen is dinsdagmiddag aangehouden bij een woning in de wijk Emmen-Centrum wegens bedreiging en mishandeling van een 33-jarige vrouw met een mes. De verdachte heeft reeds een straatverbod. Hij kreeg een proces-verbaal uitgereikt. De vrouw deed aangifte. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

Ramona Venema verzorgt de persvoorlichting tot 18.00 uur. Ernest Zinsmeyer neemt het over.