Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


20 januari 2004


Apeldoorn - Ongeval


Bij een aanrijding maandag omstreeks 11.30 uur op het Kanaal Noord, is een 60 jarige automobilist uit Austerlitz licht gewond geraakt. De 60 jarige reed vanuit een uitrit de weg op en botste daarbij tegen de bedrijfsauto van de Apeldoorner die op de het Kanaal Noord reed. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Apeldoorn - Ongeval


Op het Ambachtsveld vond maandag rond 13.05 uur een aanrijding plaats. Een 27 jarige bestuurster van een snorfiets raakte hierbij licht gewond. Zij kreeg geen voorrang van een 34 jarige automobilist uit Apeldoorn die vanaf een uitrit kwam.


Apeldoorn - Ongeval


Een 16 jarige bestuurder van een bromfiets uit Apeldoorn is maandag omstreeks 18.00 uur gewond geraakt na een aanrijding. Een 43 jarige automobilist uit Apeldoorn wilde vanaf de Europalaan linksaf de Dijkgraafweg oprijden. Hij gaf hierbij geen voorrang aan de bromfietser en een aanrijding was het gevolg. De jongen is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Apeldoorn - Snelheidscontrole


Op de Loolaan werd maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Van de 1916 gecontroleerde voertuigen reden 64 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/u. Hier is 50 km/u toegestaan.


Apeldoorn - Verlichtingscontrole


Maandagavond werd een verlichtingscontrole gehouden op de Eglantier. Zeven fietsers werden bekeurd voor het niet voeren van fietsverlichting.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58


---- --