Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


20 januari 2004


Zutphen - personeel bedrijf houdt fietsendief aan


Een 16-jarige jongeman had gisterenmiddag vanaf een bedrijfsterrein aan de Noorderhaven een niet afgesloten fiets meegenomen. Dit werd gezien door werknemers van het bedrijf en zij gingen achter de jongen aan. De jongen gaf toe de fiets meegenomen te hebben en hij werd overgedragen aan de politie. Hij wordt doorverwezen naar het preventieproject LINK, waar een passende maatregen getroffen zal worden.


Twello - Venten zonder vergunning


Drie jongens van 16 jaar uit Enschede zijn maandagavond bekeurd voor het venten zonder vergunning. Zij waren bezig met verkoop van kaarten in de Michiel de Ruyterstraat. Door een aantal bewoners werd de politie gebeld, omdat zij het niet vertrouwden. De jongens werden bekeurd en zij deden afstand van de kaarten.


Warnsveld - Inbraak bij bedrijf


Zondag werd ingebroken in een bedrijf aan de Lage Weide. Weggenomen werden onder andere twee beamers, een beeldscherm, een mobiele telefoon en een onbekend geldbedrag. Er werd een raam geforceerd om in het pand te komen.


Warnsveld - Inbraak school


Bij een inbraak in een school aan de Oranjelaan werden afgelopen weekend onder andere twee walkmans en twee radio's weggenomen. Men is vermoedelijk binnengekomen door een onafgesloten raam.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --