Jos Verstappen Info Page

Management en sponsors Jos: wéér een stapje dichterbij.

(20 januari 2004) Maar de partijen zijn er nog niet uit. Dat is de conclusie die we kunnen trekken na een dag onderhandelen tussen Michel Perridon, terzijde gestaan door Raymond Vermeulen, en Jordan, in de persoon van teambaas Eddie Jordan en zijn marketingmensen.

Maar we hebben het gevoel dat we weer een stapje dichterbij een contract zijn, aldus Raymond Vermeulen vanuit Engeland, vlak voordat hij met Michel Perridon in het vliegtuig stapt, terug naar Nederland. Het is een goed gesprek geweest waarbij beide partijen hun uitgangsposities nog eens hebben toegelicht. Allerlei opties zijn ter tafel gekomen en we gaan nu samen met de andere sponsors alles evalueren. We gaan ervan uit dat er deze week nog nadere gesprekken zullen volgen, aldus Vermeulen die sprak van een ontspannen sfeer aan tafel met de heren van Jordan.

Vermeulen en Perridon kregen ook nog wat te zien van de nieuwe Jordan bolide, de EJ14, althans de tekeningen. Er is dus vooralsnog géén sprake van een contract dat getekend zou zijn, danwel getekend wordt. Maar nogmaals, we zijn weer een stapje dichterbij, aldus Raymond Vermeulen.


©2003 www.verstappen.nl, all rights reserved