Ingezonden persbericht


itelligence - Business Partner van SAP in Nederland

itelligence BV is de nieuwe SAP Value Added Reseller in Nederland

Best, 20. januari 2004 - itelligence BV Nederland, de dochtermaatschappij van itelligence AG, Deutschland, is sinds 1 januari 2004 exclusieve SAP Business Partner op het gebied van Metal, Paper, Wood en officiële SAP Value Added Reseller voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), hout- en meubelsector in Nederland. Hierdoor behoort het consultancybedrijf in Nederland tot de groep gekwalificeerde SAP-partners met exclusieve marktondersteuning van SAP voor de meubelsector. Het internationaal opererende bedrijf in SAP-omgevingen kan al op een aantal uiterst succesvolle projecten in de meubelbranche bogen, zoals bijvoorbeeld ook bij keukenfabrikant Nobilia in Duitsland.

Door de benoeming tot Business Partner en SAP Value Added Reseller vergroot de internationaal opererende SAP-dienstverlener de groeimogelijkheden in Nederland en verstevigt deze de leidende positie als SAP Business Partner in de regio EMEA Central. SAP honoreert met de nieuwe status van Value Added Reseller zowel de resultaten van itelligence BV in het laatste jaar, o.a. het aanbieden van industriespecifieke oplossingen zoals bijvoorbeeld Metal, Paper, Wood van zeer goede kwaliteit, als ook de wijd verspreide internationale aanwezigheid van de onderneming.

Over itelligence AG:
itelligence AG is als internationaal leidende complete IT-dienstverlener in SAP-omgevingen met ongeveer 1.100 hoogopgeleide medewerkers in 17 landen met 37 vestigingen vertegenwoordigd. Als mySAP Business Suite Channel-, Service- en Support Alliance- alsook Hosting Partner en Global Services Partner realiseert itelligence voor meer dan 1.200 klanten over de hele wereld complexe projecten in SAP-omgevingen. Met haar omvattende activiteitenscala - van SAP Consultancy, SAP licentieverkoop en Outsourcing & Services tot intern ontwikkelde industriespecifieke SAP-oplossingen - realiseerde de onderneming in 2002 een totale omzet van 168,5 miljoen euro.

Heeft u vragen neem dan gerust met mij contact op, dan zal ik deze met alle plezier beantwoorden.

U kunt me zowel per email als telefonisch bereiken op 0499-367470 of 06-10922033

Met vriendelijke groet,

Jacko Obels