Gemeente Helmond

| | | |

---

|

---

Nominaties sportprijzen bekend gemaakt

Sportgala Helmond op 20 januari 2004
Op dinsdag 20 januari a.s. vindt weer het jaarlijkse Sportgala plaats. Tijdens een feestelijk evenement in t Speelhuis zullen de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2003 bekend gemaakt worden. Daarnaast wordt de jeugdstimuleringsprijs uitgereikt. De Raad voor de Sport reikt de jaarlijkse verenigingsprijs uit. Tot slot zijn er de gemeentelijke sportpenningen voor bijzondere prestaties en de Publieksprijs (beschikbaar gesteld door Weekblad Traverse). Het Sportgala Helmond wordt georganiseerd door de gemeente Helmond en enkele enthousiaste vrijwilligers. Hieronder volgen de nominaties voor de sportman, -vrouw en ploeg van 2003 en voor de Verenigingsprijs.

Genomineerden voor de titel Sportman 2003:


* Rein van Duijnhoven (voetbal)

* Wilfred Bouma (voetbal)

* Pieter Gruijters (atletiek)

Genomineerden voor de titel Sportvrouw 2003:


* Judith Meulendijks (badminton)

* Margot Wetzer (judo)

Genomineerden voor de titel Sportploeg 2003:


* Sportschool Eddy v.d. Pol seniorenteam (judo)
* Helmond Sport (voetbal)

* T.T.V. Stiphout 1e herenteam (tafeltennis)

Genomineerden voor de Verenigingsprijs 2003:


* R&TC Buitenlust

* HT 35

* RK PVV

Programma
Het Sportgala wordt gepresenteerd door Rob Bartol, bekend van Omroep Brabant. De prijzen zullen o.a. worden uitgereikt door wethouder Kees Bethlehem, IOC-lid Hein Verbruggen, staatssecretaris Pieter van Geel en oud-Helmond Sporttrainer Louis Coolen.

Verder zullen er gerenommeerde artiesten optreden, zoals Joel (bekend van Idols), Striepke Veur en Danny Mikesz (pop meets classic). Ook is er een spectaculaire demonstratie Free-Fight.

Publieksprijs
Voor de derde keer wordt er een Publieksprijs (de Traverse Sport Trofee) uitgereikt. Uit de 8 genomineerden voor de titel Sportman,
-vrouw en ploeg kan het Helmondse publiek zelf één favoriet kiezen. Via een bon in het weekblad Traverse kan men zijn keuze kenbaar maken. De genomineerde sportvrouw, -man of -ploeg met de meeste publieksstemmen krijgt op dinsdag 20 januari de Traverse Sport Trofee uitgereikt. Meer hierover leest men in de Traverse van deze en volgende week.

Toegangskaarten
Er is nog een beperkt aantal (gratis) toegangskaarten beschikbaar. Mensen die er graag bij willen zijn op 20 januari kunnen contact opnemen met mevrouw M. Lamers van de gemeente, telefoon 587134.


---

| |