Gemeente Helmond


Sportgala op 20 januari 2004

Aanmelden kandidaten sportawards Helmond vanaf nu mogelijk

Op dinsdag 20 januari 2004 vindt weer het jaarlijkse Sportgala Helmond plaats. Tijdens dit gala in 't Speelhuis zullen de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2003 bekend gemaakt worden. Daarnaast wordt de jeugdstimuleringsprijs uitgereikt. De Prijs van de Raad voor de Sport wordt uitgereikt aan een vereniging die het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft geijverd voor de stimulering van het verenigingsleven en in het bijzonder voor de sport. Ook wordt de Traverse Publieksprijs uitgereikt. Tot slot zijn er de gemeentelijke sportpenningen voor bijzondere prestaties. De organisatie is in handen van de gemeente Helmond met ondersteuning van enkele enthousiaste vrijwilligers. De gemeente organiseert ieder jaar het Sportgala van Helmond.
Het Sportgala 2003 zal gehouden worden op dinsdag 20 januari 2004 in het Speelhuis.

Vanaf nu kunnen kandidaten voor één of meer van deze prijzen aangemeld worden. Alle sportverenigingen zijn hierover aangeschreven. Maar ook individuele sporters, die niet zijn aangesloten bij een vereniging, kunnen in aanmerking komen voor de SportAwards of één van de andere prijzen.

Het inschrijffomulier moet 30 oktober 2003 binnen zijn. U kunt het formulier invullen en direct verzenden.

Ook kunt u toegangskaarten bestellen voor het Sportgala, dinsdag 20 januari 2004.
Het kan zijn dat bij een te grote belangstelling wij niet aan uw verzoek kunnen voldoen.


* Overzicht criteria Sportgala 2003 en Inschrijfformulier Sportgala
* Aanvraagformulier toegangskaarten voor de Sportgala

Voor verdere vragen kan men contact opnemen met mevrouw M. Bell van de afdeling Welzijn Onderwijs en Sport van de gemeente, telefoonnummer 587134.

Naar boven

---