Ingezonden persbericht


Tweak & Engine spelen komende woensdag op een Haags Pop Podium Avond in cafe De Paap in Den Haag. Voor de eerste band is het optreden het officiele debuutconcert!

Tijmen van Wageningen (ex-Lianan Shee) is de nieuwe rockband Tweak begonnen. De groep brengt simpele 'to the point' liedjes die met veel energie worden uitgevoerd. De laatste maanden is de band volop aan het repeteren om zich voor te bereiden op de opnamen van een debuut-CD en hun eerste concert, komende woensdag 21 januari in De Paap.

Op deze avond is er ook een optreden van Engine. Ex-Suns of Ra frontman Matty Ros is deze band enkele maanden geleden gestart. De groep heeft onlangs in een studio drie nummers opgenomen. Hieruit kwam een zeer geslaagde demo met een verrassende mix van rock, pop, punk en hier en daar een vleugje psychedelica. Engine is momenteel aan het onderhandelen over een platendeal en hoopt begin 2004 een debuutalbum uit te brengen. De groep is al geselecteerd voor de Grote Prijs van Zuid-Holland 2004.

De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige programma van Stads Radio Den Haag (zondagavond van 18.00 tot 20.00 uur op 92.0 fm). Het eerste concert start exact om 22.00 uur.

Woensdag 21 januari - 22.00 uur
Cafe De Paap - Papestraat 32
Entree gratis

Relevante links:

http://www.engine.nu
http://www.tweakmusic.nl
http://www.haagspoppodium.nl
http://www.depaap.nl