Ingezonden persbericht

CommVault benoemt Rick Tavenier tot sales account manager

Tavenier o.a. verantwoordelijk voor partnerrelaties Dell en Hitachi Data Systems

Amsterdam, 21 januari 2004 - CommVault Systems, leverancier van geïntegreerde enterprise databeheeroplossingen, heeft Rick Tavenier benoemd tot Sales Account Manager. In deze functie versterkt Tavenier het EMEA-team van CommVault. Naast verkoopactiviteiten en het beheer en de ontwikkeling van relaties met partners in de Benelux en Scandinavië is hij ook verantwoordelijk voor de partnerships met Dell en Hitachi Data Systems.

Tavenier (33) heeft uitgebreide ervaring in de storage-markt. Voordat hij in dienst trad bij CommVault, werkte hij als Corporate Account Manager Storage en Sales Specialist Storage bij Compaq. In deze functies was hij verantwoordelijk voor de verkoop aan grote klanten en was hij nauw betrokken bij het opzetten van marketingprogramma's. Eerder was hij als ICT-specialist en system engineer actief bij ABN Amro. Bij deze organisatie was hij direct betrokken bij diverse ICT-projecten op het gebied van storage en backup.

Tavenier zegt over zijn nieuwe functie als Sales Account Manager: "De marktpotentie van hoogwaardige en geïntegreerde enterprise databeheeroplossingen is enorm. Met het onlangs gelanceerde QiNetix 5.0 bevindt CommVault zich in een positie om hiervan optimaal te profiteren. We bieden potentiële klanten de mogelijkheid om data gedurende de gehele levenscyclus te beheren, van backup en herstel tot migratie, archivering, replicatie en opslag. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om de ambitieuze groeidoelstellingen van CommVault in het EMEA-gebied waar te maken."

CommVault
CommVault Systems biedt geïntegreerde databeheeroplossingen voor krachtige databescherming, universele beschikbaarheid en vereenvoudigd beheer van complexe storage-netwerken. Het CommVault QiNetix 5.0-platform, gebaseerd op CommVault's Common Technology Engine, biedt geavanceerde databescherming gedurende de gehele levenscyclus. De integratie van functies als backup en herstel, migratie, archivering, replicatie en opslag verlagen ICT-kosten en optimaliseren ICT-services zodat de beschikbaarheid van data tegen een maximale ROI is gewaarborgd. Het hoofdkantoor van CommVault Systems is gevestigd in Oceanport, New Jersey in de Verenigde Staten. CommVault Nederland bevindt zich in Utrecht.

Ingezonden persbericht