Gemeente Den Helder

15-01-2004
Gemeenteraad vergadert

Woensdag 21 januari (met eventueel een uitloop naar donderdag 22 januari, aanvang 19:30 uur in de raadzaal van het stadhuis. Op de (voorlopige) agenda staan (naast het vragenhalfuurtje) onder andere de volgende onderwerpen:

- Ondertekening coalitieprogramma 2004-2006 door de fractievoorzitters en wethouders namens de partijen die het programma onderschrijven.
- Voorstel kennis te nemen van de zesde voortgangsrapportage van de Stuurgroep
Den Helder aan Kop.

- Voorstel kennis te nemen van de brief van Gedeputeerde Staten over de besluitvorming over de reserveringen voor projecten in de vier genoemde productiehallen.

- Voorstel tot het nemen van enkele voorbereidingsbesluiten volgens artikel 21 WRO.

- Voorstel deel te nemen aan de regionale uitvoering van het Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz).

- Voorstel tot vaststelling concept-nota lokaal volksgezondheidsbeleid 2003-2006.

- Initiatiefvoorstel van de VVD-fractie over huisvesting van sociale projecten.

- Initiatiefvoorstel over de opslag van baggerspecie in de Balgzandpolder en het bedrijfsplan VOF t Oost 2003.
- Advies van de commissie voor de Bezwaar- en Beroepschriften over Badhuisstraat 44.

- Voorstel tot het instellen van een raadspresidium en het invoeren van een spreektijdregeling.

De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u tot en met maandag 19 januari, 16.00 uur op werkdagen inzien bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis, Drs. Bijlweg 20. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de agenda staan. Meldt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren bij de raadsgriffie, telefoon (0223) 671806, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u wilt inspreken.
Wilt u de vergadering volgen maar bent u niet in de gelegenheid naar het stadhuis te komen? De Lokale Omroep Stichting zendt de bijeenkomst rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz).