Digitale Gemeente Houten

Een bijzonder moment

woensdag 21 januari 2004 - Bron: Willem de Klein

Een bijzonder moment was het zeker toen de deur van basischool De Stek in Schonauwen voor de kinderen voor de eerste keer openging
Er gebeurde van alles: voor schooltijd was een steltloper druk bezig om de aandacht te trekken, wat hem erg goed lukte. Bovendien was ook de sleutel van de school kwijt, waardoor iedereen gedwongen werd om heel goed te zoeken. Bleek de sleutel gewoon onder de deurmat te liggen!
Twee kinderen die nog maar heel kort op De Stek zaten mochten vervolgens als eerste door de deur naar binnen, dit alles in de stromende regen. Eenmaal binnengekomen vergaapten alle kinderen zich aan de prachtige school. Als onderdeel van het feest van de eerste schooldag was er vervolgens een sensationele show van een heuse fakir. De feestweek van de school vindt plaats in de week voor de krokusvakantie. Een spelenkermis, een lampionnenoptocht, een disco en een open huis zijn hier onderdelen van.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).