Ingezonden persbericht


Persbericht

Netlink introduceert Netlink Online

~ nieuwe website biedt klanten realtime informatie over beschikbaarheid, levertijden en prijzen van meer dan 6.000 netwerkproducten ~

21 januari 2004 - Netlink, specialist in netwerkdiensten, introduceert Netlink Online (www.netlink-online.nl). Met deze online dienst hebben klanten realtime toegang tot de grootste voorraad netwerkproducten van Europa. Netlink is de enige aanbieder in Nederland die voorraden van distributeurs cumuleert tot een grote Europese voorraad.

In het systeem zijn 6.100 netwerkoplossingen van de belangrijkste netwerkleveranciers opgenomen, waaronder Nortel, HP, Cisco, 3Com, Computer Associates, Nokia, Lucent Technologies en Check Point. Netlink Online geeft realtime informatie over de prijs, maar ook over de beschikbaarheid en levertijd van deze producten. Bovendien kan online een offerte worden aangevraagd en kan binnenkort ook via het web worden besteld.

Bedrijven die via het nieuwe systeem bestellen, profiteren niet alleen van aantrekkelijke prijzen, maar weten bovendien direct wanneer zij een product in huis kunnen hebben.

Netlink werkt voor deze dienst nauw samen met de meest vooraanstaande distributeurs in Europa. Het systeem werkt een aantal malen per dag alle gegevens bij door middel van een Edi-koppeling, maar de klant kan ook zelf de laatste beschikbaarheidgegevens over een bepaald product opvragen.

"Netlink streeft ernaar een zo compleet mogelijk palet aan oplossingen te bieden. Netwerkproducten spelen daarin een belangrijke rol", aldus Willem Holterman, general manager van Netlink. "Klanten willen van dit soort producten snel een overzichtelijk investeringsplaatje ontvangen. Daarom hebben we gezocht naar een manier om onze relaties toegang te bieden tot ons productassortiment, om hen zo efficiënt en effectief mogelijk te bedienen. Met Netlink Online bieden we bedrijven de mogelijkheid om zich online te oriënteren en eventueel direct te bestellen. Netlink kan zich hierdoor concentreren op de persoonlijk advisering bij specifieke oplossingen."

"Deze innovatieve oplossing van Netlink is een goed voorbeeld van hoe Nortel Networks denkt dat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van het internet om de dienstverlening aan hun klanten te verbeteren," aldus Kees Griffioen, directeur enterprise Nederland bij Nortel Networks.

De Netlink Online website is te bekijken via: www.netlink-online.nl.

(332 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Netlink
Netlink, The Network Service Company, is een Nederlandse pure netwerkintegrator die zich volledig heeft toegelegd op advisering, verkoop, implementatie en onderhoud van hoogwaardige netwerk-, beveiligingsinfrastructuren, VoIP- en netwerkmanagementoplossingen.

Netlink zoekt altijd naar mogelijkheden om de beschikbaarheid en beheersbaarheid van het netwerk te verhogen en de total-cost-of-ownership te verlagen. Netlink heeft een gedegen kennis van technische oplossingen. Zij werkt hiervoor samen met gerenommeerde partners. Zo is het bedrijf o.a. gecertificeerd als Cisco Silver Partner en Nortel Gold Partner.

Voor meer informatie over Netlink, kunt u een bezoek brengen aan de website: www.netlink.nl.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---