SHUTTLE COMPUTER HANDELS GMBH

De XPC's van Shuttle worden nog kleiner

De XPC's van Shuttle worden nog kleiner! / Shuttle ZEN XPC ST62K, een nieuwe mijlpaal voor de SFF-technologie

Elmshorn (Duitsland) (ots) - Shuttle Inc., marktleider op het vlak van SFF-systemen en fabrikant van moederborden, zet met de ST62K nieuwe standaarden voor de SFF-technologie. Het systeem onderging een ware revolutie. Het stelt het nieuwe 'K'-doos-design voor, met afgeronde hoeken en een hoge kwaliteit. De doos zal eerstdaags verkrijgbaar zijn in populaire kleuren als 'parelgrijs', 'wit' en 'zwart'. In vergelijking met gewone pc's werd het volume met 20% gereduceerd. Al bij al meet het systeem slechts 28x19x17 cm. Het gewicht bedraagt slechts 2,1 kg. De ST62K maakt weinig geluid en verbruikt weinig stroom.

De ZEN XPC-serie zet nieuwe standaarden voor geluidsarme werking en voor de werking bij lage temperatuur. De reden: de externe voeding zonder ventilator. Shuttle is daarmee eens te meer trendsetter voor SFF-technologie. 'XPC Zen is een van de eerste volledig uitgeruste desktopcomputers die met een externe voeding werden uitgerust', zo Ken Huang, vice-president, systems R&D.

Maar de ZEN XPC ST62K van Shuttle is er niet minder krachtig door. 'Met de ATI RADEON 9100 IGP, het beste dat de sector te bieden heeft, en de met de Intel(r) Hyper-Threading technologie ondersteunde processor, zijn de prestaties van de Zen gewoonweg indrukwekkend', zegt Ken Huang. ZEN XPC is de beste keuze voor thuis (video, foto's, muziek) én kantoor.

Meer technische details op:
http://de.shuttle.com/download/press/e/shuttle(underscore)xpc(under score)st62k.pdf

Foto's, uittreksels uit productbesprekingen en raffle-systemen zijn verkrijgbaar via presse@spacewalker.de

BESCHIKBAARHEID en PRIJZEN
De ST62K is over twee weken verkrijgbaar. Hij zal USD 359 excl. Btw kosten.

ots Original Text Service: Shuttle Computer Handels GmbH

Shuttle Computer Handels GmbH
Bastian Fröhlig, PR-manager
Fritz-Strassmann-Strasse 5
25337 Elmshorn
Duitsland
Telefoon: 0049-4121-476-835
Fax: 0049-4121-476-900
E-mail: presse@spacewalker.de
Internetlink: http://de.shuttle.com

21 jan 04 11:06