Politie Zuid-Holland-Zuid

21/01 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

21-01-2004 - Persberichten District II

GETUIGEN GEZOCHT VAN AANRANDING
GORINCHEM Een 18-jarige vrouw uit Gorinchem is op 20 januari rond 17.45 uur aangerand door een jongen met fiets van vermoedelijk 15-18 jaar. Dit gebeurde in de omgeving van het Dienstencentrum aan de Th. Boomstraat in Gorinchem. De politie stelde meteen een buurtonderzoek in bij de flats. Getuigen die iets gezien hebben, worden verzocht zich te melden bij de gebiedsagenten (GPF) Gorinchem via telefoonnummer 0900-8844.

SAMENWERKING WERPT VRUCHTEN AF
HARDINXVELD-GIESSENDAM - De samenwerking met de Stichting Veiligheid en Toezicht heeft haar eerste vruchten afgeworpen. Sinds twee weken surveilleren bijzonder opsporingsambtenaren (BOAs) van de Stichting tijdens het weekend in Hardinxveld-Giessendam rondom het uitgaansgebied in deze plaats. Zaterdag 17 januari vond de eerste aanhouding door één van de BOAs plaats. Een 24-jarige man uit Boven-Hardinxveld werd aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt werd op het ingooien van een ruit van het stationsgebouw.

VERNIELING
OUD-ALBLAS De politie heeft op 20 januari om 21.00 uur een jongeman van 13 jaar op heterdaad betrapt bij poging tot vernieling van een personenauto aan de Prinses Ireneweg te Oud-Alblas. De politie reageerde op een melding van een buurtbewoner.