Rechtbank Zutphen



Dubbel-expositie in rechtbank Zutphen

Bron: Rechtbank Zutphen

Datum actualiteit: 21-01-2004

Van 16 januari tot en met 11 maart 2004 is in de centrale ontvangsthal van de rechtbank Zutphen een dubbel-expositie te zien van schilderijen en kartondrukken van Tineke Witteveen-Kemp uit Twello en van beelden en keramische objecten van Joke van der Wal-Meijler uit Veessen.

Tineke Witteveen werkt in verschillende technieken en mengvormen. Zij beeldt op een karakteristieke manier de werkelijkheid uit van half abstract tot abstract. De gebruikte kartondruktechniek zorgt daarbij voor zachte kleuren.
Joke van der Wal specialiseert zich voornamelijk in keramiek. Op de expositie zijn voorbeelden van raku gestookt keramiek, enkele bronzen beeldjes en objecten in gemengde technieken van haar te zien. Enkele foto's en een meer uitvoerige beschrijving van de kunst zijn te vinden onder het kopje Expositie
url(http://www.rechtspraak.nl/rechtbank/zutphen/expositie.htm) op de beginpagina van de rechtbank Zutphen.

De expositie wordt georganiseerd door de Stichting Blikopener.

De hal van de rechtbank is een openbare ruimte waar belangstellenden tijdens de openingstijden vrij in en uit kunnen lopen. Van maandag t/m vrijdag is de rechtbank van 8.30 - 16.30 uur geopend. Het adres van de rechtbank is Martinetsingel 2 te Zutphen.

Nadere informatie:
De heer M. Morhee, rechtbank Zutphen, telefoon (0575) 59 35 00.