21/01 Den Bosch
>
's-Hertogenbosch 21-01-2004

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Een 21-jarige Bossche is dinsdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Rompertpassage in haar woonplaats. De vrouw was vergeten een aantal boodschappen ter waarde van 60 af te rekenen. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is zij huiswaarts gestuurd met een proces-verbaal.

INBREKERS AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft dinsdagavond een 21-jarige Eindhovenaar en een 27-jarige Amsterdammer aangehouden op de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch. Tijdens hun surveillance zagen agenten de 21-jarige verdachte in een open raam hangen van een bedrijf aan de Zandzuigerstraat. De agenten vertrouwde het niet en ging naar de man toe. Inmiddels was hij in zijn auto gaan zitten en kwam ook de 27-jarige verdachte aanlopen. In de auto trof de politie bouwmaterialen aan, die vermoedelijk zojuist uit het bedrijf waren weggenomen. Ook trof de politie inbrekerswerktuig aan. Beide mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, s-Hertogenbosch

Het rijbewijs van een 32-jarige Bosschenaar is dinsdagnacht ingevorderd. Bij een controle op de Wethouder Schuurmanslaan bleek de man te veel gedronken te hebben. Naast het inleveren van zijn rijbewijs kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur.