21/01 Land van Cuij k

Cuijk 21-01-2004

VERDACHTE POGING BEROVING AANGEHOUDEN, Cuijk

De politie heeft dinsdagavond een 28-jarige inwoner van Cuijk aangehouden op verdenking van poging beroving op De Valuwe in Cuijk. Een man had zojuist getracht de tas van een 66-jarige Cuijkse weg te nemen toen zij over De Valuwe liep. Op basis van het opgegeven signalement kon de verdachte even later aangehouden worden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. De politie is opzoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Cuijk, via 0900-8844.

INGEBROKEN IN AUTOS, Haps

Dinsdagnacht is op diverse plaatsen in Haps ingebroken in autos. Zo werden bij drie autos in De Aalsvoorten de ruiten ingeslagen en de autoradios weggenomen. Ook in de Kampestraat, de Bogaerstraat, de Beatrixlaan en de Zoetendaalstraat is ingebroken in autos.

De politie adviseert iedereen geen waardevolle spullen achter te laten in de autos. Verder is het verstandig altijd het typenummer, serienummer en merk van de autoradios op te schrijven en deze mee te nemen wanneer men aangifte doet. Hiermee kan de politie later eventueel teruggevonden radios terugbrengen bij de eigenaar. Verder is het voor de politie belangrijk wanneer u iets verdachts ziet of verdachte personen ziet lopen, onmiddellijk contact op te nemen met de politie.

MAN AANGEHOUDEN VOOR FLESSENTREKKERIJ, Cuijk

De politie heeft dinsdag een 22-jarige inwoner van Heesch aangehouden op de Raamweg in Cuijk. De man had in een hotel aan die straat gegeten en gedronken en overnacht zonder dat hij de rekening kon betalen. Volgens de verdachte zou een kennis van hem de rekening komen betalen, maar die verscheen niet. De eigenaar van het hotel deed aangifte. De inwoner uit Heesch is voor verder onderzoek ingesloten.