21/01 District De L eijgraaf

Uden 21-01-2004

MAN KRIJGT DRIE PROCESSEN-VERBAAL, Uden

De politie heeft dinsdagavond een 34-jarige Udenaar aangehouden aan de Pastoor Spieringsstraat in Uden. Agenten zagen dat de man stond te urineren in de tuin van een woning aan die straat. Toen ze hem wilde bekeuren gaf hij een valse naam op. De man leek eveneens onder invloed. Daarop werd hij aangehouden. Later die avond is hij huiswaarts gestuurd met drie processen-verbaal; één voor urineren in het openbaar, één voor openbaar dronkenschap en één voor het opgeven van een valse naam.

RIJDEN ONDER INVLOED, Veghel, Uden

Een 42-jarige automobilist uit Veghel is dinsdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur. De controle was op de De Leest in Veghel.


---

Op de Oranjestraat in Uden betrapte de politie een 61-jarige automobilist uit Uden. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van één uur.

RIJBEWIJS INGEVORDERD EN MOGELIJK ONDER INVLOED, Uden

De politie heeft dinsdagavond het rijbewijs van een 24-jarige automobilist uit Heesch ingevorderd op de President Kennedylaan in Uden. De man reed 101 km/u, terwijl 50 km/u daar is toegestaan De man was vermoedelijk ook onder invloed van wiet. Een urinetest moet dat uitwijzen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.