Politie Limburg-Zuid

Verdovende middelen aangetroffen in woning

Sittard-Geleen-Born 21-01-2004 - De politie die aanwijzingen had dat vanuit een woning aan de Zaicsekstraat in Geleen werd gehandeld in verdovende middelen ging op dinsdagmiddag 20 januari 2004 controleren.

In de woning vond de politie een bol, vermoedelijk heroïne (totaal ongeveer 10 gram). Die werd, samen met een geldbedrag van totaal ongeveer 1.200 Euro in beslag genomen. Twee in de woning aanwezige personen waaronder een van de bewoners, werden aangehouden. Zij werden overgebracht naar het politiebureau waar zij werden ingesloten. De politie stelt verder onderzoek in.

Overigens vond de politie bij een controle op 14 januari 2004 in een woning in dezelfde omgeving (een woning aan de Veermanstraat) eveneens verdovende middelen. Daarbij gaat het om een hoeveelheid softdrugs en joints, alsmede een aantal busjes pepperspray. Dit werd allemaal in beslag genomen. De bewoners werden op verdenking van handel in verdovende middelen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau alwaar ze werden ingesloten. De politie stelt verder onderzoek in.