Ingezonden persbericht


Persbericht:

Tilburg, 21 januari 2004

Samenwerking tussen BMW Den Haag B.V. (Forepark) en Protech

BMW Den Haag B.V. is een samenwerkingsverband aangegaan met Protech Lakbescherming. Vanaf 1 januari 2004 is BMW Den Haag op haar locatie in de Schuytstraat in Den Haag, officieel licentiehouder van Protech Benelux.

BMW Den Haag is een dochter van BMW AG vestigingen en gaat Protech behandelingen uitvoeren als een geïntegreerde dienstverlening binnen haar vestigingen. Protech is de meest duurzame beschermlaag voor de lak van een auto. De bescherming ontstaat door het dichten van de poriën van de lak, waardoor vuil zich nauwelijks kan hechten. Gedurende de garantieperiode van de beschermlaag hoeft de auto niet meer gepoetst te worden, alleen nog maar gewassen, terwijl de auto er als nieuw blijft uitzien. Het Protech procédé is gepatenteerd en wordt onder licentie op de markt gebracht. Het merk BMW staat in de merken top 3 als meest behandelde merk binnen Protech Nederland.

De samenwerking past prima binnen ons beleid, dat staat voor complete service onder een dak , aldus Pim Vogelaar, manager After Sales van

BMW Den Haag. Protech is een goede aanvulling op onze dienstverlening , vervolgt Pim Vogelaar, in het kort betekent de samenwerking dat de klant als extra optie op zijn nieuwe of gebruikte BMW nu ook een Protech behandeling kan kiezen. De behandeling kan vervolgens plaatsvinden voor de aflevering. Het activiteitenplan wordt in alle onderdelen van het dealernetwerk geïntegreerd, wat een score van Protech behandelingen kan opleveren van 30% op verkopen auto s.

Marijke Michielsen van Protech: Je ziet dat steeds meer grote dealers kiezen voor het Shop in Shop principe. Binnen het merk BMW is ook de van de Plas groep in Katwijk aan Zee (ook een BMW dealer met meerdere vestigingen) al een paar jaar bezig met Protech als geïntegreerde dienstverlening.

Foto; Marijke Michielsen samen met de algemeen directeur van BMW Den Haag, Frans Dirken. (locatie foto; pand BMW Den Haag Forepark)

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Protech Lakbescherming Benelux BMW Den Haag B.V.

Marijke Michielsen Vera van de Graaf / marketing en communicatie BMW Den Haag

Tel.: (013) 542 51 90 Tel.: (070) 301 71 70