Politie Drenthe

Woensdagmiddag 21-01-04

Assen 21-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Fietser gewond
MEPPEL - Woensdagmorgen tegen 8.30 uur is een 45-jarige man uit Nijeveen gewond geraakt nadat hij op het Noordeind tegen een auto was gebotst. De man reed op zijn fiets en botste tegen de auto van een 37-jarige man uit Nieuwleusen die uit een uitrit de weg op wilde rijden. De fietser liep daarbij een hoofdwond op.

Bromfietser gewond
ROLDE - Woensdagmorgen rond 10.45 uur is een 16-jarig meisje uit Rolde gewond geraakt bij een ongeval. Ze reed met haar bromfiets over de Lottinglaan in de richting van de kruising met de Ettenlaan en de Drostenhof. Op de kruising verleende ze geen voorrang aan een 38-jarige automobilist uit Groningen. Ze botste tegen de auto en kwam aan de andere kant op de weg terecht. Het meisje is met vermoedelijk een gebroken heup en been naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht.

Bromfiets gestolen
EMMEN - Woensdagmorgen tussen 9.30 en 9.45 uur is bij een school aan de Noordbargerstraat een bromfiets gestolen. Het betreft een vrij nieuwe grijze Piaggio Energy met opvallende gele onderdelen, waaronder de velgen. De bromfiets is gestolen door twee knapen, die er met hoge snelheid mee door het rode licht reden bij de Hondsrugweg. De politie vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen.