Ingezonden persbericht


Telefoons voor modebewuste bellers

Orange introduceert de Xelibri collectie

Den Haag, 21 januari 2004 - Orange introduceert vandaag de modieuze Xelibri collectie in haar 40 Orange shops. Deze wintercollectie van Siemens bestaat uit 4 type toestellen. Ieder met een opvallend design, unieke kleuren en adembenemende details. De Xelibri 5 beschikt over een makkelijk "Click-On" systeem waardoor je de telefoon makkelijk bij je kunt dragen. De Xelibri 6 heeft de vorm van een poederdoos, waardoor je tegelijkertijd kunt sms-en en je lipgloss kunt bijwerken in één van de twee spiegeltjes. De Xelibri 7 is zo ontworpen, dat je 'm aan je broekzak, T-shirt of overhemd kunt hangen. De laatste Xelibri in de collectie is de Xelibri 8. Deze telefoon heeft een speciale vormgeving én een speciaal gebruik. De Xelibri 8 is spraakgestuurd zodat je geen toetsenbord nodig hebt. Dit toestel is tevens uitgerust met een radio. Een stereo headset wordt standaard meegeleverd. Deze Xelibri serie is voorzien van kleurenschermen (4.096 kleuren), polyfone beltonen en spelletjes.

De Xelibri 5 is gratis vanaf een 1-jarig Orange Free Euro 30 abonnement. De Xelibri 6 en 7 zijn gratis vanaf een 1-jarig Orange Free Euro 40 abonnement. En de Xelibri 8 is gratis vanaf een 1-jarig Orange Free Euro 60 abonnement. Orange shops tref je aan in alle grotere steden in Nederland.

Meer informatie en fotomateriaal is te downloaden via www.svdt-client.nl/orange. De adressen van de Orange shops kun je vinden op www.orange.nl.

The future's bright, the future's Orange.



Ingezonden persbericht