Johannes Wier Stichting

Nieuwsbrieven: Mensenrechten & Gezondheidszorg
Geplaatst op 20 januari 2004

Mensenrechten-
educatie Met ingang van 2003 ontvangen donateurs van de Johannes Wier Stichting tweemaal per jaar de nieuwsbrief Mensenrechten & Gezondheidszorg. De eerste nieuwsbrief (juni) is een publieksversie van het jaarverslag, met informatie over de belangrijkste inhoudelijke thema's waar de stichting zich mee bezighoudt. In de tweede nieuwsbrief (december) wordt een van deze thema's grondig uitgelicht.
Daarnaast kunnen donateurs en niet-donateurs zich abonneren op de e-mail nieuwsbrief Mensenrechten & Gezondheidszorg e-news. Deze nieuwsbrief biedt informatie over het werk van de JWS, gelijkgestemde organisaties in binnen- en buitenland en ontwikkelingen in het veld van de mensenrechten en gezondheidszorg.

Mensenrechten & Gezondheidszorg e-news wordt enkele malen per jaar verstuurd naar iedereen op de mailing list. U hoeft dus geen donateur te zijn om de nieuwsbrief te ontvangen!

Bent u al donateur en hebt u de e-mail nieuwsbrief tot nog toe niet ontvangen? Dan beschikken wij niet over uw e-mailadres!

Aanmelden

Vergeet niet uw naam, organisatie en adres te vermelden.

Wilt u zich aanmelden als donateur, neemt u dan a.u.b. contact op met het Secretariaat van de Johannes Wier Stichting.