Ingezonden persbericht








Uitnodiging Toshiba persbijeenkomst

Mobility & Toekomst

Woensdag 21 januari 2004







Als er één trend is die zich zonder enige twijfel zal doorzetten, is het wel de voortdurend toenemende behoefte aan mobiliteit. Zowel consumenten als zakelijke gebruikers kiezen steeds vaker voor een notebook PC met draadloze netwerkconnectiviteit, in plaats van een traditionele desktop PC.



Als een van de belangrijkste spelers in deze markt is Toshiba Information Systems Benelux voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en producten die voorzien in deze vraag. In dit kader introduceert Toshiba in januari een scala aan nieuwe producten die stuk voor stuk elk de lat op het gebied van mobiliteit, gebruiksgemak, communicatie en prestatievermogen hoger leggen, zowel voor de consument als voor de mobiele professional.



Ter gelegenheid van deze belangrijke lancering organiseert Toshiba Information Systems Benelux op 21 januari a.s. een persbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunt u niet alleen kennismaken met de nieuwe producten zoals notebooks en Pocket PC s, maar zullen Toshiba en haar partner Intel tevens hun visie geven op de rol van mobiliteit in de toekomst en welke rol hierbij voor Toshiba is weggelegd.



De persbijeenkomst vindt plaats in het Crown Plaza Amsterdam-Schiphol Hotel te Hoofddorp. U bent vanaf 14:00 uur welkom, de aanvang is om 14.15 uur. Het programma ziet er als volgt uit:


* Opening en welkomstwoord door Piet Hein Ottervanger, General Manager Computer Systems, Toshiba Information Systems Benelux * Marktbenadering, Trends en Strategie door Oscar Koenders, General Manager, Toshiba EMEA Computer Systems Marketing Division * Presentatie over Mobility & Toekomst door Intel * Presentatie nieuwe producten door Inno Frencken, Product Manager Computer Systems, Toshiba Information Systems Benelux


De bijeenkomst wordt afgesloten met een vragensessie, waarna wij u van harte uitnodigen voor een hapje en een drankje, waarbij u ruimschoots in de gelegenheid zult zijn om de nieuwe notebooks en Pocket PC s nader te bekijken en zelf uit te proberen.



Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor deze persbijeenkomst. Neem contact op met Nanda Bechtholt van ons PR-bureau The Communication Force (020 547 01 99) of stuur een e-mail naar nandab@communicationforce.com om u aan te melden. Ik hoop u op 21 januari te mogen begroeten.





Met vriendelijke groet,



Piet Hein Ottervanger,

General Manager Computer Systems

Toshiba Information Systems Benelux