Politie Zeeland


O-0429-2004 VERKEERSCONTROLE GOES


Woensdagmorgen werd op de Anthony Fokkerstraat in Goes een verkeerscontrole gehouden.
Er werden 23 bromfietsen en 16 auto's gecontroleerd. In totaal werden 13 bekeuringen uitgeschreven waarvan 9 voor brommers met teveel vermogen, 1x voor het niet dragen van een helm, 2x voor het niet dragen van de autogordel en 1x voor verlopen APK.


Z-0430-2004 VERKEERSCONTROLE TERNEUZEN


Op diverse lokaties in Terneuzen werd woensdagavond tussen 18.00 uur en 22.00 uur een verkeerscontrole gehouden.
Er werden ongeveer 60 voertuigen gecontroleerd. 11 Bekeuringen werden uitgeschreven voor het fietsen zonder verlichting, 1x voor een personenauto met slechte verlichting en 1 x voor een snelheidsovertreding van een personenauto.


W-0431-2004 AANHOUDING NA GREEP UIT KASSA


Een 16-jarige jongen uit Zierikzee werd woensdagmorgen in een woning in Vlissingen aangehouden.

De jongen wordt ervan verdacht afgelopen vrijdagmiddag, na een greep in de kassa bij de Aldi te Vlissingen, een geldbedrag te hebben weggenomen. Hij kon vanmorgen worden aangehouden dankzij diverse getuigenverklaringen.


W-0432-2004 AANRIJDING TUSSEN SCOOTER EN SNORFIETS


Op het Baskenburgpad te Vlissingen vond woensdagmiddag rond 15.00 uur een aanrijding plaats tussen een scooter en een snorfiets.
Een 16-jarig meisje uit Vlissingen kwam, nadat zij moest remmen voor een groepje fietsers, met haar scooter ten val en gleed hierbij door naar de linkerzijde van het pad. Op dat moment kwam een 65-jarige Vlissinger op zijn snorfiets aanrijden en botste boven op de scooter. De 65-jarige man kwam eveneens ten val en liep hierbij een hoofdwond op. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis maar kon na behandeling weer naar huis. Het 16-jarig meisje kwam met de schrik vrij.