Gemeente Son en Breugel


Informatieavond over nieuwe sporthal
05-01-2004
Op donderdagavond 22 januari a.s. wordt een informatieavond gehouden over de plannen voor de bouw van een nieuwe sporthal op Sportpark De Gentiaan. De avond wordt gehouden in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. Wij nodigen omwonenden en andere belangstellenden uit deze avond bij te wonen. Ook zijn alle raadsleden uitgenodigd.

Naar verwachting zal in de raadsvergadering van 29 januari aanstaande de gemeenteraad een besluit nemen. De gemeenteraad kiest dan voor een van de twee op hoofdlijnen uitgewerkte modellen: een alleenstaande sporthal op de hoek Gentiaanlaan/Rooijseweg (stand-alone) of een sporthal gekoppeld aan de bestaande tennishal van HTC en ten westen hiervan ligt (omni-model).

Het college van burgemeester en wethouders heeft aan de gemeenteraad voorgesteld om de omni-sporthal te gaan realiseren. Onder voorzitterschap van wethouder Overbeek van sportzaken zal het voorstel op 22 januari worden toegelicht. Daarna kunt u vragen stellen en/of uw mening geven.

Voorafgaand aan deze raadsvergadering hebben de leden van de commissie burgerzaken op 6 januari een advies uitgebracht. Bij het opstellen van dit bericht was het advies nog niet bekend.