Gemeente Bergschenhoek

Toekomst 3B

Vergadering Commissie Ontwikkeling en Infrastructuur Op donderdag 22 januari is er om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare vergadering van de comissie ontwikkeling en infrastructuur.

Agenda:

1. Opening en mededelingen


2. Verslag vorige vergadering


3. Parkzoom: nader uitwerking in hoofdlijnen De uitwerking Parkzoom omvat een stedenbouwkundige uitwerking en een civieltechnische uitwerking in hoofdlijnen. De civieltechnische uitwerking betreft de hoofdinfrastructuur, het waterhuishoudingplan, het rioleringsplan op hoofdlijnen en een ontwerp voor het kruispunt Jacob Marislaan. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd. In de bijgaande notitie wordt de inhoud van de diverse onderdelen kort weergegeven. De stedenbouwkundige uitwerking is bijgevoegd, de stedenbouwkundige zal hier een korte toelichting op geven. Ook het ontwerp voor het kruispunt Jacob Marislaan is bijgevoegd. De bijbehorende rapportage ligt, evenals de hoofdinfrastructuur, het waterhuishoudingsplan en het rioleringsplan, ter inzage.


4.t Akkertje:
Stand van zaken


5.Jacob Marislaan.
Om de verkeerssituatie te verbeteren op de Jacob Marislaan worden verkeersmaatregelen voorgesteld. Hierover moet in de raad van 27 januari besluitvorming plaatsvinden. De stukken zijn ter informatie aan de commissie gezonden.


6.Sluiting openbare vergadering
Aansluitend aan de openbare vergadering zal een besloten vergadering plaatsvinden. De leden van de commissie ontvangen een aparte uitnodiging.

Over punten die in de openbare vergadering worden behandeld kan door een ieder worden ingesproken. De maximaal beschikbare tijd per inspreker bedraagt 5 minuten. Mensen die van deze mogelijkheid gebruik wensen te maken kunnen zich daartoe tot en met dinsdag 20 januari 16.00 uur melden bij de griffier van de commissie mw. M.T. Oortwijn, tel 5291300.

De stukken liggen vanaf woensdag 15 januari voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2004 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 14 januari 2004
- Techniek Aralto ICT