Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING MANAGEMENT VAN E-PROJECTEN
Themadag georganiseerd door ISOC, Sogeti en Brighthouse 22 januari 2004 in Amstelveen

Geachte pers-relatie,

Wij willen u bij deze graag uitnodigen voor het bijwonen van het eerste ISOC.nl-evenement van dit jaar op 22 januari a.s.. Op deze themadag niet alleen de presentatie van het boek ¨Management van e-projecten¨, geschreven door een aantal Nederlandse projectmanagement-experts, maar ook een aantal in-depth lezingen over dit onderwerp en een eenmalige masterclass e-projectmanagement. De dag wordt georganiseerd door Internet Society Nederland, de vereniging voor internetprofessionals en beleidsmakers, met medewerking van Sogeti en Brighthouse.

Bovendien is die dag ook het jaarlijkse nieuwjaarsevenement van ISOC.nl, dit jaar in de vorm van een nieuwjaarslunch. Alleszins redenen om indien mogelijk vooraf uw lezers hierop te attenderen en achteraf de balans op te maken. Bijgaand treft u het programma aan.

Mocht u nog vragen hebben of zich willen aanmelden, dan kunt u contact opnemen met:


* Marijke van der Plas

* Reinder Rustema

Met vriendelijke groet,
Internet Society Nederland

---------------------------
PROGAMMA THEMADAG MANAGEMENT VAN E-PROJECTEN
Georganiseerd door ISOC, Sogeti en Brighthouse
22 januari 2004 in Amstelveen

OCHTENDPROGRAMMA: SEMINAR

Tijdens het seminar krijgt u in het bestek van drie uur inzicht in de verschillen in aanpak van traditionele ICT-projecten in vergelijking met e-Projecten. Een interessant onderwerp ook voor mensen die niet dagelijks met dergelijke internetprojecten te maken hebben, maar wel willen weten wat voor zaken er allemaal spelen bij het projectmanagement ervan. Een extra feestelijk tintje aan het seminar levert de presentatie van het boek:

"MANAGEMENT VAN E-PROJECTEN: AANBEVELINGEN UIT DE PRAKTIJK".

Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt door Tom Kok, voorzitter van ISOC. Dit boek is het resultaat van bijna twee jaar werk vanuit de ISOC-werkgroep e-Projects, onder leiding van Winnie Weintre. Het wordt uitgegeven bij uitgeverij Ten Hagen Stam.

Sprekers van het seminar zijn onder meer Joost Steins Bisschop (Financieel Dagblad), Hans van de Noordaa (directeur Strategie en Communicatie, ING Groep). Dagvoorzitter is Michiel Boreel (directeur SOGETI Nederland).

EEN FEESTELIJKE NIEUWJAARSLUNCH

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Internet Society wordt dit jaar een feestelijke lunch van 12.30 uur tot 13.45 uur. Een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met vakgenoten en andere geinteresseerden en natuurlijk met de nieuwe leden van het ISOC-bestuur en voorzitter Tom Kok.

De feestelijk gedekte tafel wordt u aangeboden door Sogeti.

MIDDAGPROGRAMMA: MASTERCLASS

In de middag is er - voor diegenen die nog dieper op de materie in willen gaan - een Masterclass "Management van e-Projecten".

Locatie: Congres Centrum in Amstelveen
-- zie http://www.congrescentrumamstelveen.nl/


Deelname aan de hele dag (of onderdelen daarvan) is voor leden van Internet Society gratis, inclusief een exemplaar van het boek, dat vanaf de volgende dag ook commercieel in de betere boekhandel te verkrijgen is (maar dan 30,- euro kost). Meer hierover vindt u binnenkort op onze site http://isoc.nl

Na aanmelding ontvangt u van onze gastheer Sogeti tijdig een bevestiging en een routebeschrijving.

Met name voor de Masterclass in de middag is het aantal plaatsen zeer beperkt, dus reageer onmiddellijk.

De dag is georganiseerd in samenwerking met Sogeti Nederland B.V. (onze gastheer voor die dag) en Brighthouse Management B.V.

Meer informatie over de dag vindt u op:

http://www.isoc.nl/activ/2004-eprojectsdag.htm

------------------------------

P.S. Mocht u uw emailadres willen wijzigen of niet langer e-mail van ons willen ontvangen, meld dat dan aan de verantwoordelijke voor perscontacten binnen ISOC.nl, Reinder Rustema (reinder@rustema.nl)