Gemeente Woerden

Start voorbereidende werkzaamheden nieuwbouw Kamerik Noord-Oost

Om in Kamerik Noord-Oost de bouw van een beperkt aantal eengezinswoningen en een appartementencomplex voor senioren mogelijk te maken, start de gemeente met het bouwrijp maken van het terrein. Deze werkzaamheden vinden plaats in aansluiting op de Eikenlaan, de Berkenlaan en de Burgemeester Reijerslaan.

De bouwweg wordt binnenkort in dit deel van Kamerik Noord-Oost aangelegd

Wat gaat er gebeuren?
Om een bouwweg aan te leggen worden op verschillende plaatsen dammen met duikers aangebracht. Nieuwe sloten worden gegraven en andere weer gedempt. Hierna wordt een cunet ( een brede sleuf) gegraven, die gevuld wordt met funderings- en verhardingsmateriaal. Een groot deel van de bestaande sloten wordt uitgebaggerd. De werkzaamheden starten volgende week en duren enkele maanden.

Gevolgen voor de aanwonenden
Een gedeelte van de Eikenlaan wordt opgebroken. De ontsluiting van het gebied gaat dan via de nieuw aangelegde bouwweg. Gedurende de werkzaamheden zal het nodig bouwverkeer af en aan rijden. Hoewel overlast onvermijdelijk is, wordt geprobeerd dit tot een minimum te beperken.

Heeft u vragen?
Robert Verbeek, werkzaam bij de afdeling Nieuwe werken van de gemeente Woerden is opzichter van het werk en staat u graag te woord. Telefoon: 0348 434120.