Politie Zuid-Holland-Zuid

22/01 Ochtend Hoeksche Waard

22-01-2004 - Persberichten District III

GORDELCONTROLE
WESTMAAS- Aan de Koetsveldlaan is Westmaas heeft op woensdag 21 januari een gordelcontrole plaats gevonden. De politie controleerde in totaal 50 autos. Acht mensen werden bekeurd omdat zij hun gordels niet droegen.
Mijnsheerenland- Op de Stougjesdijk in Mijnsheerenland heeft de politie op woensdag 21 januari een verkeerscontrole gehouden. Hier werden 45 voertuigen gecontroleerd. Er werd een persoon bekeurd. Dit was een bromfietser die te hard had gereden. Verder droeg iedereen hier netjes de autogordel.

NIETS ERIN, NIETS ERUIT
NUMANSDORP/OUD-BEIJERLAND- In Numansdorp heeft de politie op onder meer de Molendijk een niets erin, niets eruit controle gehouden. In totaal werden er 35 autos gecontroleerd. Drie autos hadden een zichtbare buit of waren niet goed afgeloten. Aan de Beneden Molendijk in Oud-Beijerland heeft de politie diezelfde dag ook een niets erin, niets eruit controle gehouden. Hier werden 58 autos gecontroleerd. Hiervan waren er 24 fout. Twee autos waren zelfs helemaal niet afgesloten terwijl er waardevolle spullen in de auto lagen.

ONGEVAL
ZUID-BEIJERLAND- Op wonesdag 21 januari heeft er aan de Dorpsstraat een ongeval plaats gevonden. Een 55-jarige vrouw uit Zuid-Beijerland reed over de Dorpsstraat in de richting van de Molendijk. Plotseling rende een jongen de straat op. De vrouw kon niet meer op tijd remmen en reed de jongen aan. De jongen (leeftijd onbekend) is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.