Ingezonden persbericht


Persbericht

ALMERE, 22 januari 2004

BAS verbreedt assortiment opnieuw: Pelikan Hardcopy

BAS Computers biedt veel meer dan een standaardpakket. Dit blijkt nu weer uit de samenwerking met Pelikan Hardcopy. Pelikan Hardcopy is een toonaangevend leverancier van kwalitatief hoogwaardige, maar voordelige alternatieven voor originele inkt- en tonercartridges. Zoals die van HP, Canon, Epson en Lexmark. De cartridges van Pelikan Hardcopy zijn op een enkele uitzondering na geheel nieuw geproduceerd. Naast cartridges levert Pelikan Hardcopy papier en andere 'printer supplies'.

Vloeiende samenwerking

Pelikan Hardcopy is al vele tientallen jaren wereldwijd actief. Zowel onderzoek als ontwikkeling en productie heeft Pelikan Hardcopy in eigen hand. Het voordeel hiervan is een snelle reactie op ontwikkelingen in de markt.

Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daar staat Pelikan Hardcopy voor. De artikelen van zijn in onafhankelijke tests meermalen bekroond om hun kwaliteit. Zo zorgen de cartridges en papiersoorten van Pelikan Hardcopy voor een subliem afdrukresultaat. De originele cartridges en compatibele cartridges van kan men overigens probleemloos door elkaar gebruiken.

Topkwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daar staat ook BAS voor. De juiste basis voor een 'vloeiende' samenwerking.

Einde Persbericht

Over BAS Computers:

BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen acht jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele internationale organisatie met meer dan 100 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle RMA afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Meer informatie over dit persbericht:

BAS Computers

Bart van Saarloos

T: +31 (0) 36 5387 131

M: +31 (0) 65 398 68 54

E: b.saarloos@bascomputers.nl

www.bascomputers.nl