AutoRai

22-1-2004

Daewoo komt met limited actiemodellen

In het eerste kwartaal van dit jaar is een aantal actiemodellen te koop bij de Daewoo distributeur. De Matiz Color in the city, Kalos Sport en Nubira Sport zijn alledrie in limited edition geproduceerd.

Matiz Color in the city
De populaire Matiz is in de Color in the city versie standaard voorzien van 13 lichtmetalen velgen. In het interieur zijn kleuraccenten aangebracht, wat de naam rechtvaardigt. Er is een speciaal Color in the city logo ontwikkeld dat aan de buitenkant en op de mattenset is geplaatst. Om te benadrukken dat het hier collectors items betreft heeft iedere Matiz een eigen nummer, dat is verwerkt in de sleutelhanger en op het dashboard. Het hoogste nummer is 250. De reguliere bruto consumentenprijs voor het pakket bedraagt 1.000,-. De Color in the city versie van dit pakket wordt nu aangeboden voor 250,-.

Kalos en Nubira Sport
Vorig jaar bracht Daewoo Motor Benelux al een Kalos Sport uit. Deze uitgave bleek menig sportief autorijder te hebben aangetrokken. Daarom heeft men besloten nog een aantal van deze sportieve Kalossen te produceren. Net als de Matiz Color in the City zijn van de Kalos Sport 250 exemplaren beschikbaar. Het Sport pakket van de Kalos bestaat uit:
* 15 aluminium velgen

* Pirelli P5000 banden 195/50 R15

* Luxe mattenset

* Sportuitlaat sierstuk

* Sport badge

De reguliere bruto consumentenprijs voor het pakket bedraagt
1.250,-. De Kalos Sport versie van dit pakket wordt nu aangeboden voor 250,-.

Van de Nubira Sport zijn slechts 120 exemplaren geproduceerd. Behalve de 16 aluminium velden en Pirelli P6000 banden 195/50 R16 is het pakket hetzelfde als dat van de Kalos Sport. De reguliere bruto consumentenprijs voor het pakket bedraagt 2.000,-. De Nubira Sport versie van dit pakket wordt nu aangeboden voor 500,-.