ABN AMRO

Amsterdam, 22 januari 2004

ABN AMRO breidt private banking netwerk uit met kantoor in Marbella

ABN AMRO Private Banking heeft vandaag een vestiging geopend in het Spaanse Marbella. Vanuit dit nieuwe kantoor gaat de bank persoonlijke service verlenen aan meer bemiddelde particulieren die in Marbella wonen of domicilie houden. Met dit nieuwe kantoor breidt ABN AMRO Private Banking haar Europese netwerk uit tot Spanje, dicht bij haar klanten in een dynamische internationale gemeenschap.

In het nieuwe kantoor, dat is gevestigd aan de Playas del Duque, kunnen klanten terecht voor service en expertise in een sfeervolle omgeving. Het kantoor heeft een moderne business lounge, voorzien van leestafels met kranten en financiële tijdschriften, plasmaschermen met financieel-economisch nieuws, researchinformatie van ABN AMRO, internetterminals en een koffiehoek. In deze lounge zullen regelmatig seminars en andere activiteiten worden georganiseerd.

Tegen deze achtergrond gaat ABN AMRO de expertise en professionele dienstverlening bieden waar zij internationaal om bekend staat, en lokale klanten helpen hun vermogen te structureren, te beheren en te vergroten. Zij hebben hier toegang tot alle binnen het internationale ABN AMRO netwerk beschikbare middelen en kunnen dus ervan verzekerd zijn dat aan hun financiële wensen invulling zal worden gegeven vanuit een internationaal perspectief.

Please read our disclaimer and Privacy Statement.
Copyright © 1998-2004 ABN AMRO Bank N.V. All rights reserved.