K2WORKFLOW BENELUX

Veelbelovend .NET workflow platform nu ook in de Benelux

Nieuwegein, donderdag 22 januari 2004 . Per januari 2004 is K2.net(tm) 2003, een nieuw softwareproduct voor .workflow management., in Nederland, België en Luxemburg gelanceerd.

K2.Net(tm) 2003, ontworpen door SourceCode Technology Holdings, is in feite een aanvulling op het Microsoft(r) .NET productenpakket. Doordat het softwareproduct volledig is ontworpen in .NET, integreert het naadloos met de Microsoft(r) Office System 2003 producten, zoals Microsoft(r) SharePoint(tm) Portal Server 2003 en Microsoft(r) Infopath(tm) 2003. De gewenste workflow mogelijkheden die deze producten missen, zoals het definiëren van escalatieregels en procesafhankelijke stappen, worden aangevuld door K2.Net(tm) 2003. Het pakket maakt gebruik van de standaard Microsoft(r) .Net technologie en is daardoor zeer gemakkelijk inpasbaar in bestaande Microsoft(r) omgevingen.

Independent Software Vendor of the Year 2003 Award

SourceCode Technology Holdings heeft, net als vorig jaar, ook dit jaar weer de .Independent Software Vendor of the Year Award. van Microsoft(r) gewonnen met haar product K2Workflow Europe. Na de zeer succesvolle introductie in Amerika, Azië en Engeland is nu Europa aan de beurt.

.Door gebruik te maken van dit .NET workflow platform kunnen organisaties flexibele en schaalbare oplossingen ontwikkelen om kosten te optimaliseren en om uiteindelijk de concurrentiepositie te verbeteren. aldus de heer Tinus Pabst, CEO K2Workflow Benelux. .Precies om die reden wordt K2.net(tm) in het buitenland al veel gebruikt en verwachten wij een vergelijkbare populariteit in de Benelux..

Door het toepassen van K2.Net(tm) 2003 kunnen bedrijfsprocessen geautomatiseerd, gepland en gestandaardiseerd worden. Om meer inzicht in de eigen organisatie te verkrijgen kunnen managers met één druk op de knop rapporten genereren om de effectiviteit van diverse processen te meten.

Over K2Workflow Benelux
K2Workflow Benelux houdt zich bezig met de exclusieve distributie van K2.net(tm) 2003. Voor de implementatie van K2.net(tm) 2003 zijn overeenkomsten gesloten met businesspartners. K2Workflow Benelux vervult de rol van intermediair tussen klant en businesspartner en ondersteunt de businesspartner bij commerciële . en technische activiteiten.

..