Jaaromzet Aladdin groeit met 11%

Ook vierde kwartaal winstgevend

IJsselstein, 22 januari 2004 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet-content, heeft zijn resultaten bekendgemaakt voor het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2003, dat eindigde op 31 december 2003. Ook zijn vandaag de jaarcijfers gepubliceerd.

De omzet in het vierde kwartaal van 2003 kwam uit op 15,09 miljoen dollar, 13% hoger dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst van dit kwartaal bedroeg 1,18 miljoen dollar, ofwel 10 dollarcent per aandeel. In hetzelfde kwartaal een jaar eerder rapporteerde Aladdin nog een nettoverlies van 3,11 miljoen dollar.

Over 2003 behaalde Aladdin een omzet van 54,72 miljoen dollar, 11% meer dan dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst voor deze periode kwam uit op 2,73 miljoen dollar, ofwel 24 dollarcent per aandeel.

Yanki Margalit, CEO van Aladdin: "Elke productlijn heeft het afgelopen jaar groei vertoond. In het segment Software Digital Rights Management (DRM) hebben we in het vierde kwartaal 8% meer omzet behaald dan vorig jaar. Daarnaast zijn de verkopen in het Enterprise Security segment met 31% gestegen. De groeitrends voor 2004 in zowel de DRM-markt als de markt voor internetbeveiliging stemmen ons positief om ook dit jaar onze marktpositie te versterken."

Een volledig overzicht van de financiële cijfers is beschikbaar via: http://www.aks.com/news/2004/corp/quart4.asp

Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.



Ingezonden persbericht