Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bison introduceert de Bison Kiosk, interactieve lijm- en kitadviseur

BISON HELPT U NU NOG BETER

Welke lijm heb ik nodig om mijn plint tegen de muur te monteren? Hoe dicht ik een naad bij het aanrechtblad het mooiste af? En waar staat de lijm of kit die ik zoek? Brandende vragen die u zich kunt stellen als u in de bouwmarkt voor het schap met lijmen en kitten staat. Bison helpt u op zo n moment graag verder.

Met de onlangs geïntroduceerde Bison Kiosk - een interactieve touchscreen computer - krijgt u binnen een paar eenvoudige stappen het juiste productadvies voor een klus. U typt bijvoorbeeld in welk materiaal u wilt verlijmen en op welke ondergrond. Vervolgens wordt u gevraagd naar meer gegevens over uw klus. Bijvoorbeeld: zoekt u lijm voor binnen- of buitengebruik? Of: gaat het om een groot of klein te verlijmen oppervlak? Het computerprogramma combineert alle ingevoerde gegevens en geeft precies aan welke lijm of kit u nodig hebt. Ook ziet u op het beeldscherm waar het geadviseerde product zich in het schap bevindt.

Klusdemo s

Maar de Bison Kiosk gaat verder dan alleen een goed productadvies. In de rubriek Klusdemo s vindt u een groot aantal veelvoorkomende klussen, zoals sanitair afdichten, een kozijn maken, een vensterbank plaatsen en een wand betegelen. Bison legt eenvoudig stap-voor-stap uit hoe het mooiste eindresultaat kan worden bereikt.

Klaar uw klus met Bison!
Ziet u er nog steeds tegenop om die klus aan te pakken die u al tijden hebt laten liggen? Met de gebruiksvriendelijke producten van Bison én met de Bison Kiosk brengt u elke klus met het grootste gemak tot een goed einde! U vindt de Bison Kiosk bij de grotere Praxisvestigingen, de grotere Karwei s en bij Hornbach.