Politie Zuid-Holland-Zuid

22/01 Middag Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

22-01-2004 - Persberichten District II

VERDUISTERING
GORINCHEM Een 39-jarige man uit Vianen is op 22 januari op het politiebureau aan de Smakheul aangehouden. Hij werd daar gebracht door collegas van de politieregio Utrecht, waar hij wegens rijden onder invloed op dezelfde dag was aangehouden. De man had op 20 januari in Lexmond een proefrit in een auto gemaakt, maar het voertuig niet bij de eigenaar ingeleverd. Hij is op verdenking van verduistering aangehouden en is in verzekering gesteld.

SPEELGOED GESTOLEN
ALBLASSERDAM- Drie jongens in de leeftijd van 9 tot met 11 jaar hebben op woensdag 21 januari speelgoed gestolen bij een winkel aan het Cortgene. De drie jongens uit Alblasserdam worden doorverwezen naar bureau STOP. De politie maakt proces verbaal op.

RIJDEN ONDER INVLOED
GORINCHEM- Een 29-jarige man uit Gorinchem is in de nacht van woensdag op donderdag 22 januari aangehouden. De man reed over de Concordiaweg en werd verzocht om mee te werken aan een alcoholtest. Uit de ademtest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij heeft een rijverbod van twee uur opgelegd gekregen.
LEERDAM- In de nacht van woensdag op donderdag 22 januari heeft de politie een 22-jarige man uit Leerdam aangehouden. Dit gebeurde aan de Koningin Emmalaan. De politie verzocht de man om de blazen. De man bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij heeft een rijverbod van twee uur gekregen.
GORINCHEM- Op donderdagmorgen 22 januari is een 38-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Dit gebeurde Tussen de Bruggen. De man had te veel gedronken. Het lukte de man echter niet om de ademtest te volbrengen. Na zes pogingen is men gestopt. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.
HARDINXVELD-GIESSENDAM- Een 27-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is op het parkeerterrein De Bout langs de rijksweg A-15 aangehouden. Dit gebeurde op donderdagmorgen 22 januari. De man bleek te veel te hebben gedronken om nog te kunnen rijden. Hij heeft een rijverbod van vier uur gekregen.

TWEE MANNEN AANGEHOUDEN
GORINCHEM- De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 22 januari twee mannen aangehouden. Dit gebeurde aan de Zuiderlingedijk. Een 24-jarige man uit Geertruidenberg werd aangehouden. Hij had een auto bestuurd en had geen rijbewijs bij zich. Tevens gaf hij een valse naam op. De inzittende van de auto, een 21-jarige Rotterdammer werd ook aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en had ook moeite om zijn naam te herinneren. De politie heeft de twee meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.