Gemeente Son en Breugel


Voorlichtingsavond over plannen 17 Septemberplein 19-01-2004
In het kader van de herinrichting van het centrumgebied ondergaat het 17 Septemberplein een facelift. Het 17 Septemberplein moet een echt boodschappenplein worden met twee supermarkten en een aantal andere winkels en voorzieningen. Alvorens dit gerealiseerd kan worden moet het bestemmingsplan herzien worden.

Hiertoe is het voorontwerpbestemmingsplan Traverse e.o., Herziening 17 Septemberplein opgesteld. Dit voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op twee gebieden. Deze zijn beide gelegen aan het 17 Septemberplein, één ten oosten en één ten zuiden van het plein.

Op dinsdag 10 februari 2004 van 20.00 tot 21.30 uur vindt er een voorlichtingsavond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens deze avond wordt het voorontwerpbestemmingsplan toegelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ter inzage van 22 januari tot 18 februari

Het voorontwerpbestemmingsplan Traverse e.o., Herziening 17 Septemberplein ligt vanaf 22 januari tot en met 18 februari 2004 ligt ter inzage bij de sector grondgebiedzaken aan de Europalaan 2, tijdens openingstijden.
Eenieder kan gedurende de periode van terinzagelegging een schriftelijke inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Deze reacties zullen worden betrokken bij de opstelling van het ontwerpbestemmingsplan dat aan de gemeenteraad ter vaststelling zal worden voorgelegd.