Ingezonden persbericht

Ambassadeur Kenia bezoekt jubileumseminar 2K

Jubileumcadeau is een cheque van ¤ 10.000,- voor de 2K school en medische post in Kenia

DEN HAAG, 20040121 -- 2K kennis en kunde organiseert op donderdag 22 januari 2004 van 12.30 tot 18.00 uur het interactieve seminar 'Bouwen aan de Ondernemende Organisatie' in het Crowne Plaza te Den Haag. Dit seminar wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 12½ jarig bestaan van 2K. Aan al onze gasten is een bijdrage gevraagd voor de verdere bouw van de 2K-school en de medische post in Kenia. De cheque van ¤ 10.000,- wordt in aanwezigheid van Z.E. de heer Leonard Njogu NGAITHE, ambassadeur van Kenia overhandigd aan Jan Verkaart van het Verkaart Development Team.


Het Verkaart Development Team sponsort in Kenia 65 lagere scholen, 2 middelbare scholen, 350 weesmeisjes, 4 medische posten en meer projecten: o.m. tandartsen, leraren, weeskinderen en gehandicapten. 2K sponsort sinds 2000 een van deze lagere scholen. Inmiddels staan er op deze 2K school drie nieuwe gebouwen, een watertank en is het benodigde materiaal aanwezig. In maart 2004 wordt een medische post naast de 2K school geopend. Dit is mede mogelijk dankzij de bijdragen voor het seminar.

Seminar: nieuw organisatieconcept
In de ruime adviespraktijk van 2K kennis en kunde is een nieuw inrichtingsconcept voor organisaties ontwikkeld. Heel toepasselijk en inspirerend werd het concept 'de Ondernemende Organisatie' genoemd. Bedrijven krijgen meer en meer te maken met de zeer uiteenlopende en dynamische behoeften van zowel de klanten als de eigen medewerkers. Dat stelt nieuwe, hogere eisen aan de inrichting van de bedrijfsorganisatie.

Kernachtig gesteld wordt iedere Ondernemende Organisatie gebouwd op drie op elkaar afgestemde hoekpunten:
· Loyale klanten
· Ondernemende medewerkers
· Duidelijke bedrijfskaders

Tijdens het 2K seminar bouwen directeuren en managers vanuit hun eigen invalshoek mee aan een evenwichtige en krachtige organisatie. Zij maken kennis met het succesvolle 2K praktijkconcept voor de Ondernemende Organisatie. Dit concept wordt samen met de deelnemers heel concreet ingevuld en vanuit de hoekpunten in verschillende workshops uitgediept. Het seminar is interactief, praktisch en heeft een hoog 'doe-gehalte'. De Ondernemende Organisatie is daardoor direct gericht op de individuele praktijksituaties van de deelnemers.

Het seminar wordt om circa 17.00 uur afgesloten met de overhandiging van de cheque van ¤ 10.000,- aan Jan Verkaart van het Verkaart Development Team, in aanwezigheid van Z.E. de heer Leonard Njogu NGAITHE, ambassadeur van Kenia.




Ingezonden persbericht