Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-01-2004

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending vrijdag 23 januari
Nederland 2 ­ 20.20 uur


Diana ross en blootmodellen van middelbare leeftijd in tros tv show

In de TROS TV SHOW van vrijdag 23 januari a.s. ontmoet Ivo Niehe de 60-jarige superster Diana Ross. Het gesprek vond plaats kort voor het overlijden (afgelopen week) van Ross' ex-echtgenoot Arne Naess. Die kwam bij een bergtocht om het leven. Met Naess heeft Diana Ross twee kinderen. In het interview vertelt ze hoe veel verdriet ze van die scheiding had ('Ik houd nog steeds van hem. Heb ruim de tijd moeten nemen om het verdriet te verwerken.')

Verder een gesprek met twee van de Calender Girls. Om hun vriendin Angela Baker op te vrolijken (haar man is aan kanker overleden) bedenken tien plattelandsvrouwen uit het Engelse Yorkshire om een blootkalender te maken. Daarop figureren alle vriendinnen van middelbare leeftijd zelf als blote pin-up. Het werd een wereldwijd succes, inclusief de speelfilm die er nu gemaakt is: Calender Girls. De opbrengst gaat naar onderzoek tegen leukemie.

Ten slotte maakt Julian Thomas -Nederlandse zanger/pianist met één arm- in deze aflevering van de TROS TV SHOW zijn tv-debuut.



Ingezonden persbericht