Ingezonden persbericht


Onderwerpen uitzending morgenavond, vrijdag 23 januari tussen 20.00 en 21.00 uur.
_____

Watnou..?! vrijdag 23 januari tussen 20.00 en 21.00

Vrijdag 23 januari is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO voor moslims.

In WAT NOU..?! deze week live muziek van de mannen van El Stylo. Zij rappen, zingen en dansen volgens eigen zeggen in stijl. We zijn benieuwd! Verder een column van Mohamed Jabri en een terugblik op het integratierapport van de commissie Blok.

Jongeren van het multiculturele blad Hallal leggen uit waarom de multiculturele samenleving de toekomst heeft. Het blad probeert idealisme en commercie te combineren en gaat politiek, religie en drugs uit de weg.

Acteur en initiatiefnemer Mimoun Oaïssa komt vertellen over zijn film Shouf Shouf Habibi, die volgende week in première gaat. Daarin speelt Mimoun de 20-jarige Ap, een in Nederland geboren Marokkaan die zijn plek probeert te vinden in de Nederlandse samenleving.

Tenslotte aandacht voor de video van de stichting Kezban over huiselijk geweld tegen vrouwen die uit Turkije en Marokko zijn gehaald. Door hun isolement en het taboe op geweld tegen vrouwen in hun cultuur is hun positie vaak uitzichtloos.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.
WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.
Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!