Ryanair

Persbericht

22 janvier 2004

Ryanair behaalt mijlpaal van 75 miljoen passagiers

Consumenten hebben al meer dan 7,5 miljard euro bespaard door de lage Tarieven van ryanair

Ryanair, Europa's Nr.1 low fares airline, viert vandaag dat meer dan 75 miljoen passagiers zijn vervoerd en dat daardoor de gewone consumenten meer dan 7,5 miljard euro hebben bespaard ten opzichte van de absurd hoge tarieven die door de traditionele luchtvaartmaatschappijen worden doorberekend.

Bij het bekend maken van deze mijlpaal zei David Gering, sales en marketing manager Benelux:

"Sinds Ryanair is begonnen met een prijsrevolutie in Europa hebben al 75 Miljoen passagiers (dat is bijna 5 keer de totale Nederlandse bevolking) met Ryanair gevlogen en daardoor geprofiteerd van de laagste tarieven en de beste stiptheid in Europa.

Voor miljoenen gewone mensen is het nu bereikbaar geworden om met het vliegtuig naar bestemmingen door heel Europa te reizen en daarmee hebben ze gelijk een ongelooflijke besparing gerealiseerd van 7,5 miljard euro ten opzichte van de oplichtingstarieven van de traditionele maatschappijen.

Het bereiken van deze nieuwe mijlpaal wordt op gepaste wijze gevierd. Meer informatie hierover vindt u op www.ryanair.com!" Dit jaar zal Ryanair tegen de laagste tarieven van Europa bijna 24 miljoen passagiers vervoeren via haar netwerk van 146 routes verspreid over 16 Europese landen.