Ingezonden persbericht


Capability implementeert succesvol SCOPE 3.0 ASP

Schiphol-Rijk, 23 januari2004 - Capability is deze week ASP-gebruiker (CRM 'on-demand') geworden van het SCOPE CRM-systeem. Capability, de nieuwe naam voor een vertrouwd bedrijf met circa 170 ervaren professionals die landelijk werken, is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en instellingen bij loopbaanontwikkeling, outplacement, verzuim en reïntegratie. Bij de vernieuwde aanpak van Capability wordt SCOPE 3.0 ingezet voor relatiebeheer, activiteitenplanning en offertemanagement waardoor klanten optimaal worden bediend.

Altijd en overal toegang tot klantinformatie
"De mogelijkheid om via een beveiligde ASP-omgeving de beschikking te hebben over onze klantinformatie en daarnaast het beheer van het systeem te kunnen uitbesteden zodat we altijd zijn verzekerd van een up-to-date CRM systeem, zijn voor ons de doorslaggevende argumenten geweest. Wij kunnen ons hierdoor volledig richten op onze core-business terwijl SCOPE zorgt voor de gewenste informatievoorziening", aldus Jan Kleberg, directeur van Capability. Volgende maand zal Capability ook gebruik maken van het SCOPE Executive Information System dat managementinformatie genereert ter ondersteuning van besluitvormings- en bedrijfsprocessen.

----------
Unquote

Over Capability
Voor meer informatie over Capability, kijk op www.capability.nl.

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries - Communicatie/PR
020-6554223
pr@scope.nl