Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


23 januari 2004

Eerbeek - Inbraak bij bedrijf

In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een bedrijf aan de Harderwijkerweg. Er werd een raam geforceerd. Weggenomen zijn computers en flatscreens.


Vorden - Aanrijding

Op de Hengeloseweg vond donderdag omstreeks 16.25 een aanrijding plaats. Een 42 jarige automobilist uit Hengelo en een 47 jarige automobilist uit Keijenborg reden over de Hengeloseweg. Ter hoogte van het pannenkoekenhuis stond een radarauto van het politie verkeershandhavingsteam. De 47 jarige zag de radarauto en remde af. De 42 jarige reed achter hem, maar remde te laat. Het gevolg was een kop - staart aanrijding. De auto van de man uit Hengelo moest worden weggesleept. De bestuurders hadden geen verwondingen.


Brummen - Ongeval

Bij een ongeval op de Voorsterweg is vannacht rond 02.00 uur een 25 jarige inwoonster uit Brummen licht gewond geraakt. Zij zat in de auto van een 19 jarige bestuurster uit Brummen. De 19 jarige is in een bocht voor de Rhienderensestraat de macht over het stuur kwijtgeraakt en uit de bocht gevlogen. Hierbij kwam de auto in de berm terecht en werd een lantaarnpaal en een hekwerk geraakt. De 25 jarige passagiere is met letsel aan haar arm overgebracht naar het ziekenhuis. Bleek dat de bestuurster had gedronken en zij blies 0,6 prom. Proces verbaal wordt opgemaakt.


Voorst - Ongeval

Een 34 jarige inwoner uit Voorst is vannacht rond 04.05 uur gewond geraakt na een aanrijding. De man zat als passagier in de auto van een 34 jarige automobilist uit Deventer. Men kwam vanaf Voorst gereden over de Gravenstraat. Bij de splitsing met de Kafoepstraat wilde de bestuurder rechtsaf slaan, maar schoof door. De auto kwam tot stilstand tussen de taluds van een sloot en hierbij raakte de passagier uit Voorst gewond. De bestuurder heeft vervolgens deze auto achtergelaten en de passagier met de auto van het slachtoffer (die daar in de buurt woonde) naar het Spittaal gebracht. Daar is de man uit Voorst opgenomen met onbekende verwondingen. Bij onderzoek bleek dat de bestuurder had gedronken. Hij blies 1,1 prom. De politie maakt een proces-verbaal op. De verwondingen van de passagier zijn niet bekend.


Vorden - Reeks autoinbraken

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er in verscheidene auto's ingebroken. Dit gebeurde aan de Mispelkampdijk, Het Elshof, Het Jebbink en De Steege. Men wist in de auto's te komen door een ruit te vernielen of het slot te forceren. Weggenomen werden autoradio cd-spelers.


Teuge - Verlichtingscontrole

Vanmorgen werd op de Rijksstraat een verlichtingscontrole gehouden. Elf fietsers werd bekeurd omdat zij geen fietsverlichting voerden.
Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --