Ingezonden persbericht


AA Drink shirtsponsor Rotterdam Basketbal

tot einde van seizoen 2003-2004

ROTTERDAM - AA Drink fungeert tot het einde van het seizoen 2003-2004 als shirtsponsor van Rotterdam Basketbal. De selectie van de Rotterdamse club draagt morgen, zaterdagavond 24 januari, in de thuiswedstrijd tegen Cape Holland uit Den Helder in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen voor de eerste maal het logo van de sportdrank op het shirt.

AA Drink, onderdeel van het in Utrecht gevestigde United Soft Drinks, is reeds vijf seizoenen cosponsor van de formatie van Rotterdam Basketbal en sedert vier jaar hoofdsponsor van de jeugdopleiding van de club: AA Drink Basketball Academy. Mijlpaal in de jarenlange samenwerking was het winnen van zowel de nationale titel als de NBB-beker in het seizoen 2002-2003 door de junioren van de AA Drink Basketball Academy.

In de persoon van Sven de Lange, Arvin Slagter en Sjors Besseling heeft de AA Drink Basketball Academy inmiddels drie talentvolle spelers aan de hoofdmacht van Rotterdam Basketbal afgeleverd. Met de aanvullende financiële steun wil AA Drink de goede relatie met de Rotterdamse club nog eens extra benadrukken.
---