23/1 Den Bosch
< br/> 23/1 Den Bosch 23-01-2004

DISTRICT DEN BOSCH

GEZOCHTE AANGEHOUDEN, Heusden

Donderdag is een 23-jarige vrouw uit Heusden in haar woning aangehouden. De vrouw moest nog een gevangenisstraf van twintig dagen uitzitten.

WINKELDIEVEGGES AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn twee meisjes van 15- en 18 jaar uit Vlijmen bij een warenhuis aan de Hooge Steenweg in s-Hertogenbosch betrapt op winkeldiefstal. De twee bleken o.a. een paar shirts, sieraden en lipglos weggenomen te hebben uit een drietal winkels in de Bossche binnenstad. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

DAMES OP DIEVENPAD, s-Hertogenbosch

Donderdagavond zijn bij een kledingzaak aan de Arena in s-Hertogenbosch vier Bossche meisjes van 14, 15- en 14 jaar oud betrapt op diefstal van sieraden. Bij nadere controle bleken zij ook in nog twee andere winkels te hebben "geshopt". Daar maakten zij twee bhs en negen strings buit. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

50,= BOETE VOOR WILDPLASSER, s-Hertogenbosch

Donderdagavond is een 19-jarige inwoner van Zaltbommel op de Sint Annaplaats ins-Hertogenbosch betrapt op wildplassen tegen de gevel van een woonhuis. Hij kreeg van een medewerker van Stadstoezicht een boete van 50,=.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 37-jarige Bosschenaar op de Sint Janssingel in s-Hertogenbosch betrapt op het rijden in een auto onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

VERMOEDELIJKE BRANDSTICHTING, Vlijmen

Vanmorgen vroeg is er brand ontstaan op het dak van een aanbouw van een woning aan de Frans Halsstraat in Vlijmen. De brandweer wist de brand snel te blussen. Uit onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Het is niet bekend hoe groot de schade is.

AANRIJDING MET GEWONDE, Drunen

Vrijdagmorgen is een 31-jarige automobilist uit Drunen bij een aanrijding op de Prins Hendrikstraat in zijn woonplaats gewond geraakt. De man wilde linksaf een parkeerplaats opdraaien en werd net op dat moment ingehaald door een 19-jarige eveneens uit Drunen afkomstige automobilist. De 31-jarige man werd in de flank geraakt, tolde met zijn auto om de as en liep een hoofdwond en nekletsel op. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Waalwijk.