23/1 Maasland
r/> Oss 23-01-2004

DISTRICT MAASLAND

VERDACHTE AUTO-INBRAAK OP HETERDAAD AANGEHOUDEN, Oss

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Venusstraat in Oss een 19-jarige inwoner uit die plaats op heterdaad aangehouden als verdacht van een auto-inbraak. Na een melding van een oplettende getuige, zagen agenten de verdachte wegduiken in een auto. Bij controle bleek dat hij vermoedelijk in de auto had ingebroken. De verdachte bleek in het bezit te zijn van enkele inbrekersattributen. Hij is aangehouden en ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD, Oss

Donderdagmiddag is in een woning aan De Bongerd in Oss een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De 37-jarige bewoner van het pand is aangehouden. Agenten troffen op de zolderverdieping van het pand een professioneel ingerichte kwekerij met 232 hennepplanten aan. De planten en de kweekapparatuur zijn inbeslaggenomen. De bewoner van het pand werd voor verhoor ingesloten.

DRONKEN AUTOMOBILIST RAAKT VAN DE WEG, Oss

Donderdagavond troffen agenten op de Megensebaan in Oss een zwaar beschadigde auto aan. De 51-jarige Osse bestuurder bleek duidelijk teveel alcohol te hebben gedronken. Hij is de macht over het stuur kwijtgeraakt en met zijn auto op een zogenaamde varkensrug in de berm terecht gekomen. Daarna is hij aan de overzijde in de berm tot stilstand gekomen. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

OVERTREDING SLUITINGSTIJD, Berghem

In de nacht van donderdag op vrijdag is proces-verbaal opgemaakt tegen de beheerster van een horecagelegenheid aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. De gelegenheid was drie kwartier na sluitingstijd nog geopend.

SNELHEIDSCONTROLE, Maren Kessel

Bij een snelheidscontrole op de Provincialeweg in Maren Kessel zijn donderdagmiddag 62 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/h. In het totaal werden 570 voertuigen gecontroleerd.